nieuws

Natalia Goncharova nieuwe voorzitter WIFS

Branche

Natalia Goncharova is de nieuwe voorzitter van netwerkclub WIFS (Woman In Financial Services). Zij neemt die rol over van Nicolette Loonen, die het tijd vond om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter.

Natalia Goncharova nieuwe voorzitter WIFS

Dat werd dinsdag bekend gemaakt op de bijeenkomst van WIFS waarop onder meer Merel van Vroonhoven (AFM) sprak. Goncharova, Senior Performance Manager bij ABN Amro Bank, zat al in het bestuur en zei dinsdag dat ze verder wil gaan op de weg die door Loonen is ingezet. Ze wil “een betere balans tussen feminiene en masculiene waarden in het belang van de financiële sector. Dat strekt dus verder dan alleen het genderdebat”, zei de nieuwe voorzitter.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.