nieuws

Eerstestap.nl lijft Jan van Lierop in

Branche 959

Per 22 maart is Jan van Lierop, voorheen ceo bij Figlo, adviseur bij Eerstestap.nl geworden. Hij gaat zich vooral bezighouden met de strategische positionering en introductie van het platform bij Enterprise-relaties in de financiële branche.

Eerstestap.nl lijft Jan van Lierop in

Eerstestap.nl helpt bij bedrijven en instellingen bij het ontwikkelen van een effectieve en relevante klantreis. Directeur Edwin Riem is enthousiast over de komst van Van Lierop. “Wij zijn erg blij dat Jan ons team komt versterken. Met zijn tomeloze energie, ideeën en ervaring zullen we zowel onze opdrachtgevers als onze eigen organisatie verder kunnen helpen. Jan weet uit de eerste hand hoe technologische toepassingen, zoals onze Customer Flow Manager, het werk van een financieel adviseur kunnen stroomlijnen. Voor onze relaties is dat inzicht ontzettend waardevol.”

LEF
Van Lierop vertrok per 1 januari bij Figlo en wilde vooral op zoek naar een nieuwe uitdaging na dertig jaar actief te zijn geweest in de financiële dienstverlening, waarvan 16 jaar bij Figlo. Het roer moest om al gaf hij wel aan dat hij niet uitsloot dat hij in de financiële dienstverlening terug zou komen. Met zijn bestuursfunctie bij LEF en nu zijn aantreden bij Eerstestap.nl heeft hij inderdaad de financiële dienstverlening niet verlaten.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.