nieuws

Van Lanschot Chabot neemt Sjoerts & De Beer over

Branche

Van Lanschot Chabot heeft assurantiekantoor Sjoerts & De Beer overgenomen. Sjoerts & De Beer richt zich speciaal op eigenaren van rietgedekte panden. In 1998 is hiervoor in samenwerking met de Vakfederatie Rietdekkers de Rietpolis ontwikkeld. Deze exclusieve samenwerking zal worden voortgezet na overname.

Van Lanschot Chabot neemt Sjoerts & De Beer over

De portefeuille van Sjoerts & De Beer sluit naadloos aan bij de ambitie van Van Lanschot Chabot om haar succesvolle Private Insurance label verder uit te bouwen. Met de overname wordt het Private Insurance aanbod, bestaande uit advies en bemiddeling op het gebied van bijzondere huizen, auto’s, kunst en verzamelingen uitgebreid. Het label Rietpolis.nl zal als zodanig blijven bestaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.