nieuws

Serviceprovider VKG viert 10 jaar On Stage

Branche

De Hoornse serviceprovider VKG organiseert in april voor de tiende keer de ‘VKG On Stage dagen’. Dit netwerkevenement, met als thema ‘DIVA op koers’, pakt vanwege het jubileum groter uit dan normaal, met het evenementenschip de Ocean Diva, Jan Kees de Jager en Ruth Jacott.

Serviceprovider VKG viert 10 jaar On Stage

Er zullen 45 verzekeraars en netwerkpartners aanwezig zijn om bezoekers bij te praten over ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Voor het tweede lustrum heeft VKG een passend programma samengesteld, met Sophie van Hoytema als dagvoorzitter. Oud-minister van Financiën Jan Kees de Jager geeft zijn visie op de toekomst van het vak van assurantieadviseur. De On Stage dagen zijn in Lelystad (14 april), Tiel (19 april) en Rotterdam (21 april) en zijn kosteloos toegankelijk voor assurantieadviseurs. Ook adviseurs die geen klant zijn bij VKG zijn van harte welkom.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.