nieuws

Nibe-SVV organiseert webinarreeks over vakmanschap

Branche

Nibe-SVV gaat een webinarreeks organiseren met als thema ‘Focus op vakmanschap’. Het eerste webinar is dinsdag al, dan gaat het over het kraanongeluk in Alphen aan den Rijn van het afgelopen jaar.

Nibe-SVV organiseert webinarreeks over vakmanschap

In het webinar zal er gesproken worden over wat er mis ging bij het kraanongeluk, de aansprakelijkheid, de schade en welke lessen er te leren zijn. Het webinar is in de avond, van 20.30 tot 21.15.

Het webinar wordt het eerste in een reeks van kosteloze online ‘bijeenkomsten’ met het genoemde thema. Voor de webinar van dinsdag hebben zich inmiddels al vijfhonderd mensen aangemeld. De opleider wil met de webinars bijdragen aan het vakmanschap op verschillende sectoren in de financiële sector: verzekeren, bancair en beleggen. Het tweede webinar staat gepland op 11 april en gaat over ontwikkelingen in de Europese bancaire sector.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.