nieuws

ITDS actief in Polen

Branche

ITDS Business Consultants uit Naarden heeft per 1 januari een vestiging geopend in Warschau. ITDS Polen, dat met vier consultants van start gaat, gaat zich speciaal richten op banken en verzekeraars.

ITDS actief in Polen

“Wij zien deze opening als een nieuwe uitdaging waarbij we onze ervaring van 18 jaar in de financiële branche kunnen inzetten in een nieuwe markt. De financiële dienstverlening in Polen verandert snel. Digitalisering, alternatieve distributie, risk management, mobile en social zijn ook in Polen actuele onderwerpen. Wij denken met onze oplossingen verzekeraars en banken in Polen te kunnen bedienen. Op dit moment worden er al drie klanten door ITDS Polen bediend”, aldus algemeen directeur Esther Lens.

De opening van een vestiging in Polen is de eerste stap van internationale ‘expansion’ van ITDS. De intentie is uiteindelijk uit te breiden naar meerdere landen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.