nieuws

Annelies Mirani nieuwe directeur Group Risk Delta Lloyd

Branche

Annelies Mirani (44) is benoemd tot Directeur Group Risk van Delta Lloyd. Mirani werkt sinds 2010 bij Delta Lloyd als Manager Market Risk Management. Sinds haar indiensttreding maakt ze bovendien deel uit van het Group Risk Committee en is ze tevens voorzitter van het Financial Risk Committee.

Annelies Mirani nieuwe directeur Group Risk Delta Lloyd

De nieuwe functie van Director Group Risk is in lijn met de opzet van de nieuwe risk organisatie bij Delta Lloyd, waarbij er een aparte afdeling Group Risk en een afdeling Group Actuarial wordt ingericht. Over de invulling van de directeur Group Actuarial doet Delta Lloyd op korte termijn een mededeling.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.