nieuws

Meerderheid bezoekers amweb overleeft verbod op schadeprovisie niet

Branche 1400

Een meerderheid van de bezoekers van amweb (61%) vreest een faillissement mocht het provisieverbod op complexe producten worden uitgebreid met een soortgelijk verbod voor particuliere schadeverzekeringen. Volgend jaar vind de evaluatie van het huidige provisieverbod plaats en uitbreiding naar schade is daarbij een discussiepunt al ontkennen verzekeraars vooralsnog hiervoor te gaan lobbyen.

Meerderheid bezoekers amweb overleeft verbod op schadeprovisie niet

Een minderheid van de bezoekers (39%) zou nog wel kunnen leven met een provisieverbod op schade. Zij onderschrijven de stelling dat advies (en niet bemiddeling) de toekomst heeft.

Deze week willen wij van u weten wat u heeft gemerkt van de forse verhoging van de assurantiebelasting in Nederland eind 2012. Is de vrees van de Britten, die nu een soortgelijke maatregel voor de kiezen krijgen, terecht?

[poll73]

Reageer op dit artikel