nieuws

Drie financieel dienstverleners in FD Gazellen top-100

Branche 3152

Bij de 100 snelstgroeiende bedrijven van Nederland zitten drie bedrijven uit de financiële dienstverlening. Het opleidingsbedrijf Hoffelijk Financieel (76), ‘echtscheidingsbemiddelaar’ Zorgeloosch (91) en adviesbedrijf FinaForte (94) kregen hiervoor een Gazellen Award uitgereikt namens het Financieele Dagblad. 

Drie financieel dienstverleners in FD Gazellen top-100

Het Rotterdamse opleidingsbedrijf Hoffelijk -32 werknemers- maakte tussen 2013 en 2015 een groei door van 247% naar een jaaromzet van ruim € 8,5 mln. Zorgeloosch uit Stompetoren (60 werknemers) groeide in dezelfde periode met 223%. Dit bedrijf helpt gescheiden stellen met het realiseren van de woonwensen van de ex-partners. Het bedrijf verwacht dit jaar een omzet van € 8 mln en over vijf jaar een omzet van € 35 mln.

Specialisatie in hypotheekadvies aan zzp’ers
Xaviro uit Heemskerk, handelend onder de naam FinaForte, realiseerde met 7 werknemers de afgelopen jaren een omzetgroei van 218% naar nu € 468.000. Als financieel dienstverlener richt het zich op hypotheekadvies en bemiddeling voor ondernemers en bedrijfsfinancieringen voor het mkb. Door te specialiseren in hypotheekadvies aan zzp’ers en ondernemers is het netwerk van Xaviro de afgelopen jaren sterk gegroeid.

De FD Gazellen Awards richt zich op snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Dit jaar zijn er 617 FD Gazellen bekroond tijdens vier regionale bijeenkomsten eerder deze maand. Dat is een kwart meer dan vorig jaar (490). In die uitgebreidere lijst komt onder meer het adviesbedrijf Expat Mortgages voor.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.