nieuws

Makeover voor Young InSurance

Branche

Young Insurance heeft een makeover gekregen, met een nieuw logo en een nieuwe website. Het blauwgroene logo geeft de verbondenheid van een netwerk weer. Via de website kunnen leden direct solliciteren op vacatures.

Makeover voor Young InSurance

Vorig jaar kondigde Young InSurance haar nieuwe bestuursleden aan. Tien nieuwe gezichten die Young InSurance, de evenementen en Match InSurance naar een volgend niveau hebben gebracht. Na deze interne veranderingen is het nu ook tijd geworden voor een look & feel die past bij het vernieuwde Young InSurance.

Young InSurance lanceert nu haar nieuwe logo. In dit logo is de letter i van insurance geroteerd en met elkaar verbonden. Een drietal i’s vormen ook de y van young. Het beeld suggereert een netwerk, verbonden zijn. Beweging rondom een centraal punt.

Website
Naast het nieuwe logo lanceert Young InSurance ook haar nieuwe website. Een online omgeving waar Young InSurance leden meer informatie kunnen vinden over evenementen en Match InSurance. Maar waar ook ruimte is voor het eenvoudig terugvinden van en direct solliciteren op vacatures van business partners.

Benieuwd naar de nieuwe website? Neem dan een kijkje op www.younginsurance.nl.

Over Young InSurance
Hét netwerk voor Young Professionals (<35 jaar) binnen de verzekeringsbranche. Young InSurance is eind 2009 opgericht door Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters en heeft als doel het bij elkaar brengen van young professionals binnen de Nederlandse verzekeringsmarkt. Naast het organiseren van netwerkevenementen werken we samen met andere overkoepelende organisaties uit de verzekeringsbranche, zijn we een gesprekspartner voor opleidingsinstituten, zetten nieuwe projecten op, organiseren sportactiviteiten en slaan een brug naar studenten.