nieuws

Gratis Zorg Pluspakket bij SUCSEZ

Branche 27

Verzekeringsadviseur SUCSEZ introduceert in samenwerking met 112schade.nl en XL Catlin een gratis ongevallenverzekering die kosten voor fysiotherapie of tandartskosten ten gevolge van een ongeval vergoedt, het Zorg Pluspakket.

Gratis Zorg Pluspakket bij SUCSEZ

Sluit je bij SUCSEZ een nieuwe aanvullende zorgverzekering af voor 2017, of ben je al aanvullend verzekerd via SUCSEZ? Dan ben je gratis verzekerd voor tandartskosten en of kosten voor fysiotherapie na een ongeluk. Deze kosten zitten niet in de basisverzekering en zijn (veel) hoger dan tandartsverzekeringen vergoeden. Het Zorg Pluspakket geldt voor een bedrag tot 5.000 euro voor tandartskosten en 1.000 euro voor fysiotherapie.

Wat vergoedt het Zorg Pluspakket precies?
Wanneer je door een ongeval kosten moet maken voor de tandarts of fysiotherapie en deze worden niet vergoed door de zorgverzekering dan gaat 112schade.nl deze kosten verhalen op de aansprakelijke tegenpartij. Naast deze kosten verhaalt 112schade.nl ook overige kosten. Denk hierbij aan verlies aan inkomen en/of smartengeld.

Mochten de kosten niet te verhalen zijn op een aansprakelijke partij, dan komt er een éénmalige uitkering uit de gratis ongevallenverzekering.

Extra service voor klanten van SUCSEZ
SUCSEZ biedt klanten meer dan uitstekende service en een goede korting op de basisverzekering en geeft hen met deze verzekering iets extra’s. “Met korting op de zorgverzekering alleen nemen klanten terecht geen genoegen meer. Zij zijn zich steeds bewuster van het belang van de dekking en dienstverlening en verwachten meer van ons als specialist op het gebied van zorgverzekeringen”, aldus Gert Dingemans, directeur van SUCSEZ.

Huidige én nieuwe klanten van SUCSEZ mét een aanvullende zorgverzekering profiteren dus direct van deze gratis ongevallenverzekering. Enige voorwaarde is het hebben van een aanvullende verzekering.

Over SUCSEZ
SUCSEZ is verzekeringsadviseur voor zowel zakelijke- als particuliere verzekeringen. De werkwijze van SUCSEZ kenmerkt zich door een persoonlijke en oplossingsgerichte benadering, waarbij het einddoel altijd is om de best passende oplossing te vinden voor ieder individu.

Over 112schade
112schade.nl werkt voor de verhaalactie samen met verschillende gespecialiseerde partners. De service is kosteloos voor de consument en het intermediair, omdat de gemaakte kosten verhaald kunnen worden bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij.

Over XL Catlin
XL Catlin is risicodrager van het Zorg Pluspakket en helpt organisaties bij risicomanagement. Daarnaast biedt XL Catlin een breed scala van producten aan. Deze producten omvatten onder andere het segment van schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, de bescherming bij materiële schade en bedrijfsonderbreking en bedrijfs- en productaansprakelijkheidsverzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.