nieuws

Faster Forward en Vision Value gaan samenwerking aan

Branche

Automatiseerder Vision Value en softwarehuis Faster Forward gaan samenwerken. Vision Value biedt CRM-oplossingen voor financieel dienstverleners die worden ontwikkeld door Faster Forward. Beide partijen hopen hun klanten door de samenwerking nog beter van dienst te zijn.

Faster Forward en Vision Value gaan samenwerking aan

Arno Groot Koerkamp, partner bij Vision Value, verwacht dat automatisering in de financiële dienstverlening een grote vlucht zal nemen. “Klanten waarderen een consistente en betrouwbare dienstverlening. Door de klant- en werkprocessen te automatiseren, kan de klant sneller en tegen lagere kosten geholpen worden. Het pakket van Faster Forward maakt dit mogelijk.”

Samenwerking
Groot Goerkamp geeft aan dat zijn bedrijf blij is met de samenwerking. “We zochten naar een innovatieve businesspartner die werk- en klantprocessen automatiseert door middel van workflows. Faster Forward bleek de enige softwareleverancier in Nederland die al zo ver is.” Faster Forward specialiseert zich in software voor financiële dienstverleners, die daarmee hun efficiency en klantgerichtheid kunnen vergroten. Ook André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur van Faster Forward, kijkt uit naar de samenwerking. “Vision Value heeft diepgaande kennis van de verzekeringsbranche en heeft bovendien jarenlange ervaring met ons Elements-pakket.”