nieuws

Bezoekers amweb betreuren overname Delta Lloyd

Branche 3756

Een mogelijke overname van Delta Lloyd door Nationale-Nederlanden wordt lang niet door iedereen in de branche goed ontvangen. Een kleine meerderheid van de branche (54%) stelt het jammer te vinden als Delta Lloyd verdwijnt.

Bezoekers amweb betreuren overname Delta Lloyd

Vorige week kondigde NN Group aan de Amsterdamse verzekeraar over te willen nemen voor 2,4 miljard euro. Enkele dagen later wees Delta Lloyd CEO Hans van der Noorda het eerste bod van de hand omdat dit geen recht zou doen aan de vooruitgang die de verzekeraar heeft geboekt.
Van de bezoekers van amweb zou 54% het niet erg vinden als de overname alsnog afketst. Zij onderschrijven de stelling dat het aanbod alleen nog maar verder zal verschralen als Delta Lloyd verdwijnt. 46% noemt het echter een logische stap, gelet op de positie van Delta Lloyd en de markt “die vraagt om consolidatie.”

Deze week willen wij van u weten hoe u denkt over de realisatie van een totaalportaal waar alle financiële gegevens van consumenten staan. Een goed idee?

[poll67]

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.