nieuws

‘Zurich wil hoofd van Generali Group als CEO’

Branche

Zurich Insurance Group is van zins om Mario Greco, hoofd van de Generali Group, aan te stellen als de nieuwe CEO. Hij zou de definitieve opvolger moeten worden van de vertrokken topman Martin Senn. De Nederlander Tom de Swaan is nu tijdelijk topman.

‘Zurich wil hoofd van Generali Group als CEO’

Bloomberg meldt dat de overgang van Greco al dichtbij is, al willen Generali en Zurich nog niet op de geruchten reageren. Volgens een insider is Greco de enige naam die nog op de lijst van Zurich staat. De Italiaan is geen onbekende van de Zwitserse verzekeraar, hij werkte van 2007 tot 2012 al bij het bedrijf voordat hij de overstap naar Generali maakte. Volgens Bloomberg wil Zurich de benoeming voor de jaarlijkse persbijeenkomst, dit jaar op 11 februari, rondkrijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.