nieuws

Yarden neemt uitvaartverzekeringen NorthWest over

Branche

Uitvaartorganisatie Yarden heeft de portefeuille met uitvaartverzekeringen van NorthWest Uitvaartverzekeringen overgenomen. Het gaat om een totaal van ongeveer 50.000 uitvaartpolissen met een verzekerd bedrag van 350 miljoen euro.

Yarden neemt uitvaartverzekeringen NorthWest over

Serge Evers, directeur Yarden Uitvaartverzekeringen: “De overname van deze verzekeringsportefeuille past uitstekend in de groeistrategie van Yarden. Door deze overname ontstaan schaalvoordelen en kan kwaliteitsverhoging en kostensynergie worden bereikt voor onze klanten. Voor NorthWest was de goede dienstverlening van Yarden op het gebied van uitvaartverzorging een belangrijke reden om voor ons te kiezen.”

De dienstverlening en het ledenvoordeel van Yarden zijn nu ook beschikbaar voor NorthWest-klanten. Via Yarden Vereniging worden ook voorlichting en nazorg beschikbaar voor NorthWest-klanten. Verder verandert er niets voor de polishouders. De polis en verzekeringsvoorwaarden wijzigen niet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.