nieuws

Linda Moos nieuwe CFRO DAS Holding

Branche

Linda Moos is begin dit jaar benoemd tot Chief Financial Risk Officer bij DAS Holding. De toezichthouders hebben ingestemd met de benoeming. Moos is afkomstig van Oyens & Van Eeghen uit Amsterdam waar zij ook de functie van CF(R)O vervulde.

Linda Moos nieuwe CFRO DAS Holding

Moos heeft ruim 17 jaar ervaring binnen de financial en capital markets. Zij beschikt hierdoor over uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van corporate finance, reporting, compliance en risk management. Eric Pouw, algemeen directeur DAS is verheugd over de komst van Linda Moos. “Zij is een uitstekende kandidate gebleken voor deze functie binnen de directie van DAS.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.