nieuws

Lard Friese (NN) stevig aan de tand gevoeld door 13-jarig meisje

Branche

Lard Friese, CEO van NN Group, werd onlangs tot zijn verrassing stevig aan de tand gevoeld door de 13-jarige vmbo-scholier Samantha. In het kader van de actie De Baas van Morgen liep Samantha donderdag een dagje mee met Friese.

Lard Friese (NN) stevig aan de tand gevoeld door 13-jarig meisje

Daarvoor had ze al een kort gesprek met de bestuursvoorzitter, waarin ze hem een paar pittige vragen stelde. Friese, die niet wist dat Samantha werd ingefluisterd door een productieteam, keek verbaasd toe terwijl de 13-jarige vroeg hoe het zat met het gedeeltelijk interne rekenmodel dat de verzekeraar hanteert voor Solvency II, de verschillen tussen de Europese en Aziatische markt, de volatiliteit van markten en hem feliciteerde met het winnen van de Henri Sijthoff-prijs.

Donderdag mocht Samantha ook nog een dag meelopen met Friese, samen met 99 andere kinderen die bij verschillende Nederlandse bedrijven rondliepen als de Baas van Morgen. Onder meer ABN Amro, ING en Coca Cola deden ook mee aan de actie.

Bekijk hieronder het gesprek tussen Friese en Samantha:

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.