nieuws

Joyce Burkens nieuwe directeur Europeesche Verzekeringen

Branche

Joyce Burkens wordt per 1 april 2016 directeur bij Europeesche Verzekeringen. Voordat Joyce Burkens 8 jaar geleden bij ASR in dienst trad, werkte zij 10 jaar bij KLM. De laatste 2 jaar was zij commercieel directeur bij Europeesche Verzekeringen.

Joyce Burkens nieuwe directeur Europeesche Verzekeringen

Burkens gaat met Europeesche Verzekeringen de service naar de klanten en bediening van adviseurs verder verbeteren. Door de samenwerking met het schade- en volmachtbedrijf van ASR kunnen zowel ASR als Europeesche Verzekeringen optimaal profiteren van de wederzijdse expertise en de synergievoordelen die dat zal opleveren.

Met de verhuizing van Europeesche Verzekeringen van Amsterdam naar Utrecht, veranderen een aantal functies in het management. Algemeen directeur Gerard ten Brincke legt, ook per 1 april, zijn functie neer en ook directeur operations Maurice van der Putten draagt op 1 april zijn taken over.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.