nieuws

Avéro Achmea biedt als eerste óók WIA-koppeling via Benefits Plaza

Branche

Online veranderingen

Avéro Achmea biedt als eerste óók WIA-koppeling via Benefits Plaza

Op zakelijk gebied volgen de online veranderingen elkaar snel op. Onze zakelijke klanten en belangrijkste adviseurs verwachten van ons dat wij de online mogelijkheden uitbreiden en op een logische manier verbinden met onze offline activiteiten.
Net zoals u vinden wij de waarde van advies erg belangrijk.En ondersteunen wij u in uw adviespraktijk. Daarom willen wij u en uw klanten een goede en complete online dienstverlening bieden. Met uiteindelijk één online platform waar alles van Avéro Achmea samenkomt. Waar alle gegevens zijn geadministreerd en gewijzigd kunnen worden. Dit zorgt voor een snelle en foutloze verwerking van gegevens en we voorkomen dat klanten en adviseurs dubbel werk moeten doen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.