nieuws

Allsecur wederom winnaar Best Service Award

Branche

Voor de vijfde maal op rij wint Allsecur de Beste Service Autoverzekeraar Award van de onafhankelijke reviewsite Opiness. Het publiek geeft Allsecur een 8,5 voor haar service. Hiermee bewijst de autoverzekeraar dat de Allsecur paradox werkt: kwaliteit voor een scherpe prijs.

Allsecur wederom winnaar Best Service Award

Naast de onderscheiding van Opiness won Allsecur al drie jaar op rij de maximale waardering van Moneyview voor de Allsecur verzekeringsvormen. Ook op andere reviewsites zoals de Consumentenbond en Independer scoort Allsecur hoog op kwaliteit en service.

Ook verzekeraar Ditzo is in de prijzen gevallen. Met een gemiddelde score van 7,9 won het in de categorie ‘Verzekeraar’. UnitedConsumers heeft met een 8,4 de Beste Service Zorgverzekeraar Award in de wacht gesleept, terwijl Knab aan de haal ging met de award voor Beste Service Banken.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.