nieuws

Kifid zoekt nieuwe Ombudsman

Branche

Het klachteninstituut Kifid is op zoek naar een nieuwe Ombudsman, die tegelijkertijd ook voorzitter wordt van de Geschillencommissie. De huidige ombudsman Nol Monster is afgelopen vrijdag met pensioen gegaan. 

Kifid zoekt nieuwe Ombudsman

Per 1 april volgend jaar neemt de huidige voorzitter van de Geschillencommissie, Edgar du Perron, eveneens afscheid. Hij wordt per die datum lid van de Hoge Raad der Nederlanden. De Ombudsman / voorzitter Geschillencommissie heeft als hoofdtaak leiding te geven aan het proces van klachtbehandeling. Daarnaast behandelt hij of zij zelf klachten: als bemiddelaar, of als lid van de Geschillencommissie, zowel enkelvoudig als meervoudig. Uit de profielschets blijkt dat men onder meer op zoek is naar een besluitvaardig en creatief denker met het vermogen tot een pragmatische en oplossingsgerichte benadering.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.