nieuws

Hoffelijk zet de gevolgen van Prinsjesdag voor de adviseur op een rij

Branche

Ze hebben de hele nacht doorgewerkt, maar een team van Hoffelijk Financieel heeft alle begrotingen doorgespit en is tot een lijst gekomen met alle maatregelen die de financieel adviseur moet kennen. Voor de bezoekers van amweb is er een speciaal gemaakt document te downloaden.

Hoffelijk zet de gevolgen van Prinsjesdag voor de adviseur op een rij

Alle maatregelen die op Prinsjesdag zijn aangekondigd en van belang zijn voor de financieel adviseur en verzekeraar, zijn op een rij gezet. Het betreft maatregelen op het gebied van belastingtarieven en heffingskortingen, sociale zekerheid, woningmarkt, arbeidsmarkt, ondernemers, toekomstvoorzieningen en overige maatregelen. De lijst met maatregelen is hier te zien.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.