nieuws

Graswinckel benoemd bij ACE

Branche

ACE Group heeft Peter Graswinckel benoemd tot Global Account Segment Leader. ACE investeert hiermee in de versterking van de portefeuille in het segment grote en internationale bedrijven in de Benelux.

Graswinckel benoemd bij ACE

Graswinckel heeft ruim twintig jaar ervaring in de verzekeringswereld. Voor zijn komst naar ACE vervulde hij diverse business development posities bij Marsh, XL Insurance Benelux en Nassau Verzekeringen. Meest recent was hij werkzaam bij HDI-Gerling als Director Special Lines, Directors and Officers Liability Insurance.

In de rol van Global Account Segment Leader is Graswinckel verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de portefeuille in het segment grote en internationale bedrijven in de Benelux. Daarnaast zal hij bedrijven en hun adviseurs faciliteren in het toegankelijk maken van ACE’s wereldwijde expertise en brede spectrum van wereldwijde risk management-oplossingen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.