nieuws

Aon sluit geen collega’s uit van afleggen bankierseed

Branche

Aon, verzekeringsmakelaar en risicoadviseur, heeft ervoor gekozen om de bankierseed af te leggen met alle 1.750 collega’s, ongeacht functie of dienstverband. Het afleggen van de bankierseed, die formeel ‘eed of belofte in de financiële sector’ heet, is verplicht voor beleidsbepalers en commissarissen van financiële ondernemingen.

Aon sluit geen collega’s uit van afleggen bankierseed

Ook medewerkers met inhoudelijk klantcontact en medewerkers die het risicoprofiel van de onderneming wezenlijk kunnen beïnvloeden, moeten de eed afleggen. “Hoewel het afleggen van de eed niet voor alle medewerkers van Aon een wettelijke verplichting is, hebben wij ervoor gekozen de eed af te leggen met al onze collega’s, ongeacht functie of dienstverband,” zegt Lex Geerdes, country manager van Aon Nederland. “Wij zien de eed als een bevestiging van de waarden die Aon al heel lang nastreeft in de manier waarop wij met onze klanten willen omgaan.”

De Aon-organisatie heeft wereldwijd meer dan 69.000 medewerkers in ruim 120 landen met circa 500 kantoren. In Nederland heeft Aon 9 vestigingen met 1.750 medewerkers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.