nieuws

Knab-klanten komen vooral bij Rabobank vandaan

Branche

Knab haalt zijn nieuwe klanten voornamelijk weg bij Rabobank, zegt de online bank zelf. Volgens Knab gaat het om 40% van de nieuwe klanten, terwijl de andere grootbanken ABN Amro en ING de overige 60% eerlijk verdelen.

Knab-klanten komen vooral bij Rabobank vandaan

De nieuwe bank verklaart dat hij in 2015 wekelijks iets meer dan honderd overstappers verwelkomt. Knab stelt zelf dat het op basis van het marktaandeel zou verwachten dat vooral ING-klanten zouden overstappen, omdat die bank de marktleider is. Knab denkt dat overstappers vooral de beslissing maken om naar de online bank te komen, omdat het veel kosten scheelt. Ook is overstappen van bank steeds eenvoudiger geworden. Marcel Kalse, mede-oprichter van Knab: “Je hoeft alleen je handtekening te zetten onder het overstapformulier. Hierna worden al je boekingen automatisch omgezet naar je nieuwe rekening.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.