nieuws

Dolph omarmd door Interpolis

Branche

Fotograaf Dolph Cantrijn wandelt in 80 dagen langs de rand van Nederland. En omdat hij onderweg wel wat steun kon gebruiken, stapte hij in het kader van de doorlopende reisverzekering af op Interpolis. De verzekeraar zag er wel brood in en samen met The Communication Company (TCC) werd het platform www.volgdolph.nl ontwikkeld.

Dolph omarmd door Interpolis

Tijdens zijn tocht in de geest van Jules Verne kegt hij ruim 1.600 km af en onderweg legt hij alles wat mooi is vast. Hij is vooral op zoek naar mooie verhalen. Op de site kunnen fans de fotograaf live volgen via zijn gps en op social media via @VolgDolph en #Volg Dolph. Uiteraard hoopt Interpolis op nog meer naamsbekendheid.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.