nieuws

Welten gaat klantcontact deels vanuit Suriname doen

Branche

Financieel opleider en detacheerder Welten gaat in het nieuwe jaar enkele projecten op het gebied van financieel klantcontact verplaatsen van Nederland naar Paramaribo, de hoofdstad van Suriname.

Welten gaat klantcontact deels vanuit Suriname doen

Suriname is volgens Welten vanwege het tijdsverschil een interessante uitvalsbasis voor ondersteuning van Nederlandse opdrachtgevers. Het werk in de voormalige Nederlandse kolonie gaat door als in Nederland de bedrijven gesloten zijn. Daarnaast is Suriname voor Welten aantrekkelijk vanwege een kostenbesparing en het feit dat er geen taalbarrière is in het land. Daarnaast stipt Welten aan ook een maatschappelijke bijdrage te leveren door extra werkgelegenheid te creëren.

Welten is op dit moment voor de eerste fase van de overgang naar Suriname op zoek naar 25 kandidaten die met een traineeship van drie maanden in Nederland voorbereid worden op een dienstverband in Suriname.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.