nieuws

Aegon schrapt banen in Polen

Branche

Aegon gaat meer dan honderd banen schrappen in de Poolse vestigingen. Dat meldt het Poolse Puls Biznesu. De ontslagen zijn het gevolg van het ‘aanpassen van de organisatiestructuur in de belangrijkste zakelijke gebieden’.

Aegon schrapt banen in Polen

De Poolse krant schrijft dat Aegon in de problemen is gekomen door een beleggingsaffaire in Polen, waarvoor het een boete van 23 miljoen zloty (ruim € 5,5 mln) kreeg. Het is niet voor het eerst dat Aegon flink snijdt in buitenlandse belangen. Aan het eind van het jaar verkocht de van oorsprong Nederlandse verzekeraar al de levenactiviteiten in Canada. In diezelfde periode werd ook een levenproject in Frankrijk van de hand gedaan.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.