nieuws

Ruim 730 aanmeldingen voor Vereniging Geen PE(Plus) Examens Meer

Branche

De Vereniging Geen PE(Plus) Examens Meer van Michiel Zoet heeft inmiddels ruim 730 aanmeldingen binnen. Hoewel het aantal niet overeenkomt met het beoogde aantal van 2000 à 3000 aanmeldingen, is Zoet tevreden dat de Wft-examens steeds meer aandacht krijgen in Den Haag. “Ik ben blij dat er nu eindelijk aandacht is voor de schrijnende gevallen, maar het gaat mij om veel meer dan alleen de hardheidsclausule en daarom zal ik niet opgeven”, zegt Zoet.

Ruim 730 aanmeldingen voor Vereniging Geen PE(Plus) Examens Meer

“Het gaat om de klant, die moet goed advies krijgen, maar met dit examen krijgen we straks echt geen minder slechte adviseurs”, vertelt Zoet. Hij hoopt dat de moties van VVD-Kamerlid Aukje de Vries worden aangenomen. Daarnaast ziet Zoet graag dat een eventuele verlenging van de overgangsperiode tot 1 januari 2017 voor iedereen geldt, ook voor hen die het examen al gehaald hebben.

Zowel Edwin Herdink, voorzitter van het CFD, als Zoet hebben hun leden opgeroepen woensdagochtend weer in grote getale naar Den Haag te reizen. “Hoe meer er aanwezig zullen zijn, hoe meer er naar ons geluisterd zal gaan worden”, aldus Zoet.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.