nieuws

Markt mag weer PE-actualiteiten aandragen bij CDFD

Branche

Vertegenwoordigers van aanbieders, adviseurs, bemiddelaars en opleidings- en exameninstituten worden, net als in 2014, uitgenodigd PE-actualiteiten in te dienen bij het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD).

Markt mag weer PE-actualiteiten aandragen bij CDFD

De PE-commissie van het CDFD betrekt de markt, mede op initiatief van de minister van Financiën, actief bij het verzamelen van de PE-actualiteiten. De PE-actualiteiten kunnen worden ingediend via het digitale inventarisatieformulier. Onder PE-actualiteiten vallen actuele ontwikkelingen en relevante actualiteiten over onderwerpen waarvan een beginnend financieel adviseur kennis moet hebben.

De uiterste datum voor indiening van de PE-actualiteiten 2016 is 31 juli 2015. Uit de aangeleverde PE-actualiteiten 2016 maakt de PE-commissie per Wft-module een selectie. De geselecteerde actualiteiten worden daarna, ter consultatie, aan de markt voorgelegd. Begin oktober worden de PE-actualiteiten, op advies van het CDFD, door het ministerie van Financiën definitief vastgesteld en gepubliceerd op de website van het CDFD.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.