nieuws

CDFD zoekt geïnteresseerden voor opzetten Wft volmacht

Branche

Het CDFD gaat in de markt op zoek naar partijen die invulling willen geven aan de examinering van een module Wft volmacht. Het college opperde eind vorig jaar al de optie om die module in het examenstelsel op te nemen en gaat nu kijken hoe dat in te vullen.

CDFD zoekt geïnteresseerden voor opzetten Wft volmacht

Daarvoor heeft het CDFD een uitvraag gedaan in de markt om de belangstelling te registreren voor de invulling van de volmachtmodule. Dat kan via de examenbank of eventueel via accreditatie. Als er interesse is, bijvoorbeeld onder de opleidingsinstituten, betekent het niet automatisch dat de volmachtmodule er ook komt. Minister Dijsselbloem kan nog besluiten om de module niet op te nemen als het te duur wordt. Geïnteresseerde partijen kunnen tot 1 augustus reageren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.