nieuws

Adfiz en Finfin gaan samen in nieuw online portaal

Branche

Adfiz heeft zijn website vernieuwd. Op de nieuwe website zijn Adfiz en Finfin, het platform voor consumenten, geïntegreerd. Het extranet wordt in de komende zomer nog onder handen genomen door de branchevereniging.

Adfiz en Finfin gaan samen in nieuw online portaal

“Het nieuwe adfiz.nl integreert het beste van Adfiz en Finfin van Adfiz op het gebied van techniek, content, vindbaarheid en vormgeving”, schrijft de branchevereniging. Adfiz wil vaker en transparanter naar buiten treden en ziet de nieuwe website daarvoor als een modern podium.

Daarbij kiest Adfiz er bewust voor om alles op één platform onder te brengen. “Financieel adviseurs, stakeholders en klanten worden vanaf één portaal ieder op maat bediend”, schrijft Adfiz. “Door te bouwen aan één merk en één online platform gaan we meer waarde creëren voor de leden. Tijdens de aanstaande Algemene Ledenvergadering zal de aangescherpte online strategie uitgebreid toegelicht worden.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.