nieuws

Erno Kleijnenberg vertrekt bij ONVZ

Branche

Bestuursvoorzitter Erno Kleijnenberg vertrekt per 1 oktober bij ONVZ Zorgverzekeraar. Hij wordt opgevolgd door Jean-Paul van Haarlem (50) die sinds 2005 deel uit maakt van de raad van bestuur. Kleijnenberg gaat na 10 jaar bestuursvoorzitterschap met pensioen.

Erno Kleijnenberg vertrekt bij ONVZ

Kleijnenberg begon in 2005 als bestuursvoorzitter, vlak voor de invoering van de Zorgverzekeringswet. “In het nieuwe stelsel hebben we met veel enthousiaste en betrokken collega’s ONVZ kunnen transformeren naar een onderscheidende, klantgerichte zorgverzekeraar met een solide financiële positie. Hier ben ik zeer trots op en ik beschouw het als een voorrecht dat ik in de afgelopen 10 jaar leiding aan ONVZ heb mogen geven. Ik laat deze prachtige organisatie straks met een gerust hart achter. In de afgelopen jaren heb ik zeer intensief met Jean-Paul samengewerkt en ik heb er alle vertrouwen in dat ONVZ bij hem in goede handen is”, zegt Kleijnenberg.

ONVZ geeft aan dat met de benoeming van Jean-Paul van Haarlem als bestuursvoorzitter de continuïteit van de zorgverzekeraar is gewaarborgd. “Hij heeft jarenlange ervaring in de zorgbranche en is als bestuurder nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van ONVZ Zorgverzekeraar in de afgelopen jaren”, aldus ONVZ. De werving van een nieuw lid van de raad van bestuur loopt nog.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.