nieuws

Maurice Wagenaar nieuwe Manager Volmacht van Delta Lloyd

Branche

Delta Lloyd heeft Maurice Wagenaar (46) per 1 april 2015 benoemd tot de nieuwe Manager Volmacht bij het Zakelijke Schadebedrijf. Wagenaar is de opvolger van Adéle Jeuken, die haar loopbaan buiten Delta Lloyd voortzet.

Maurice Wagenaar nieuwe Manager Volmacht van Delta Lloyd

Wagenaar werkt al bijna twintig jaar, sinds 1996, bij Delta Lloyd. Hij bekleedde verschillende managementfuncties op de Commerciële Divisie van de verzekeraar. Zo was hij verkoopmanager van het team Zakelijk Advies en verkoopdirecteur met betrekking tot intermediaire distributie van Leven, Particulier en bancaire producten. Wagenaars laatste functie was verkoopdirecteur van de afdeling Schade Zakelijk, waar hij nu dus de nieuwe Manager Volmacht wordt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.