nieuws

Margriet Tiemstra nieuwe bestuursvoorzitter Coöperatie Univé Regio+

Branche

Margriet Tiemstra is benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur van Coöperatie Univé Regio+ in Heerhugowaard. Zij vormt samen met Robert de Ruiter (Marketing en Verkoop) de directie van Univé Regio+.

Margriet Tiemstra nieuwe bestuursvoorzitter Coöperatie Univé Regio+

De Raad van Commissarissen is blij met de komst van Tiemstra. “De verzekeringsmarkt is turbulent. Margriet Tiemstra is iemand met veel marktkennis, bestuurlijke ervaring en een sterke drive”, aldus RvC-voorzitter Emile Karregat. Ook Tiemstra is erg blij met haar nieuwe aanstelling: “De markt vraagt om innovatieve, onderscheidende producten en dienstverlening voor een optimale klantbeleving. Hieraan wil ik de komende jaren graag een bijdrage leveren.”

Momenteel is Tiemstra lid van de Raad van Toezicht van het Scheepvaartmuseum en lid van de Raad van Commissarissen van BNP Paribas OBAM NV. Daarvoor werkte zij bij Achmea onder andere als lid van de Raad van Bestuur. Daarnaast is Tiemstra ook partner en mede-eigenaar van het strategische adviesbureau Adstrat BV geweest.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.