nieuws

Samenwerkende opleiders bieden gratis PE-plus-examenvoorbereiding

Branche

Verschillende opleiders waaronder Enkwest en Edmond Halley bieden op de vernieuwde site www.financieelvakweb.nl een gratis online leermiddel voor PEplus-examens. Adviseurs kunnen op de site de stof bestuderen en oefenen met interactieve quizzen.

De gratis PEplus-training is beschikbaar voor alle vakgebieden, behalve zorg. De samenwerkende opleiders willen met de site adviseurs helpen om met een andere manier met kennis om te gaan. “Met een diploma en af en toe een PE-sessie bijwonen red je het al lang niet meer”, zegt Mark Jordens, senior consultant bij Edmond Halley.

De website bevat nu behalve een uitgebreide kennisbank, ook kennisupdates en interactieve oefenmogelijkheden. Tegelijkertijd is de website www.PEplus.nu in het leven geroepen. Daar vinden adviseurs achtergrondinformatie over de PEplus-examens en hoe ze zich daar op voor kunnen bereiden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.