nieuws

Roffel alweer weg bij De Goudse

Branche

Klaas Johan Roffel heeft nog geen jaar volgemaakt als CFRO bij De Goudse. Hij vertrekt per 1 maart, volgens de verzekeraar op eigen initiatief en om persoonlijke redenen. Roffel werkte sinds 1 mei 2014 bij De Goudse als Chief Financial Risk Officer en lid van het bestuur. 

Roffel alweer weg bij De Goudse

Het bestuur (Michel Lamie en Geert Bouwmeester) en de Raad van Commissarissen van De Goudse betreuren het vertrek van Roffel maar respecteren zijn besluit. Voor de invulling van de vacature binnen het bestuur van De Goudse wordt een extern wervingstraject gestart.

Roffel vervolgt zijn loopbaan als financieel directeur bij Certe, een medisch laboratorium in Groningen. Hij werkte voor zijn overstap naar De Goudse bij ABN AMRO Verzekeringen als Financieel Directeur. Daarvoor was hij werkzaam bij onder meer de Delta Lloyd Groep Zorg en Univé Verzekeringen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.