nieuws

Matthijs Mons commissaris bij Hypotheek Visie Centrale

Branche

Matthijs Mons (44) is benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Hypotheek Visie Centrale. Mons, columnist voor am, zal het commissariaat gaan vervullen naast zijn werk als partner bij Yellowtail Consulting.

Matthijs Mons commissaris bij Hypotheek Visie Centrale

Mons werkte jaren als partner bij IG&H Consulting en Interim. In januari 2014 vertrok hij daar en in september vond Mons een nieuwe baan. Hij ging aan de slag als partner bij Yellowtail Consulting, waar hij verantwoordelijk is voor het verder uitbouwen en internationaliseren van de activiteiten op het gebied van cross-channel distributie in de financiële sector. Daarnaast is Mons ook commissaris bij Stater.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.