nieuws

Poliskluis gaat Mijnverzekeringenopeenrij.nl heten

Branche

De online poliskluis die verzekeraars op dit moment aan het bouwen zijn, heeft nu ook een naam gekregen. De online plek waarop een klant zijn verzekeringen in kan zien, gaat Mijnverzekeringenopeenrij.nl heten.

Poliskluis gaat Mijnverzekeringenopeenrij.nl heten

Het Verbond van Verzekeraars maakte begin dit jaar bekend een poliskluis in te gaan richten. Daarin kunnen klanten online – op smartphone, tablet en computer – al hun polissen inzien. De intentie van het Verbond is om ervoor te zorgen dat de kluis in 2017 operationeel is. Nu is er ook een naam voor het project. Stichting De Poliskluis, dat het project coördineert, doet nog een oproep aan alle verzekeraars en gevolmachtigde assurantiebedrijven om mee te helpen de poliskluis zo compleet mogelijk te krijgen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.