nieuws

Marianne du Chattel versterkt team van D & O

Branche

Marianne du Chattel treedt per 1 januari 2016 in dienst bij adviesbureau D & O als projectcoördinator. Zij gaat nieuwe projecten tot ontwikkeling brengen en projecten op het gebied van opleiding, compliance en onderzoek verder begeleiden.

Marianne du Chattel versterkt team van D & O

Du Chattel is geen onbekende binnen de verzekeringsbranche. Tussen 1992 en 2002 was zij mede eigenaar van het adviesbureau Du Chattel & Jongbloed. Het kantoor draagt nog altijd haar naam, maar zij is er zakelijk niet meer aan verbonden. Na 2002 is Du Chattel werkzaam geweest voor het opleidingsinstituut van Adfiz en Lindenhaeghe.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.