nieuws

Laatste ING-afgevaardigden uit de RvC van NN Group

Branche

De laatste commissarissen die namens ING in de Raad van Commissarissen van NN Group zitten zijn per vandaag teruggetreden. “De volgende stap in de reis van NN om een op zichzelf staand bedrijf te worden”, zegt de verzekeraar.

Laatste ING-afgevaardigden uit de RvC van NN Group

De laatste ING-commissarissen waren Patrick Flynn en Wilfred Nagel, zij treden per vandaag terug. Begin oktober werd al aangekondigd dat Hélène Vletter-van Dort, Dick Harryvan en Robert Jenkins de nieuwe leden van de RvC van NN worden. Vletter-Van Dort trad destijds per direct toe. Harryvan en Jenkins worden lid van de RvC op het moment dat ING’s aandeel in NN Group onder de 15% komt. Op dit moment is dat aandeel 25,8%.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.