nieuws

Dijsselbloem: ‘Geen beursgang ASR als er een koper is’

Branche

Als er een koper komt die een goede prijs wil betalen voor ASR, dan gaat de beursgang van de genationaliseerde verzekeraar mogelijk niet door. Dat zei minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem dinsdag 1 december bij RTL Z.

Dijsselbloem: ‘Geen beursgang ASR als er een koper is’

“Het zou een hele goede prijs moeten zijn en van een serieuze partij, die ASR een serieuze en stabiele toekomst in Nederland wil geven. Het is een gezond bedrijf en dat willen we zo houden”, aldus de minister.

Dijsselbloem maakte afgelopen vrijdag bekend dat het kabinet ASR wil verkopen. Een beursgang heeft daarbij de voorkeur, beginnend in de eerste helft van volgend jaar. Maar als zich voor die tijd een bedrijf meldt dat het geld op tafel legt, wil Dijsselbloem daar naar kijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.