nieuws

ACE Group benoemt Edgar van de Pol tot Senior Fire Underwriter Benelux

Branche

ACE Group heeft Edgar van de Pol aangesteld tot Senior Fire Underwriter Benelux. ACE investeert hiermee in de versterking van haar team van brandacceptanten.

ACE Group benoemt Edgar van de Pol tot Senior Fire Underwriter Benelux

Van de Pol heeft ruim 17 jaar ervaring in de verzekeringswereld. De afgelopen tien jaar werkte hij als specialist brandverzekeringen bij F. van Lanschot Assurantiën, W.B.D. Lippmann en meest recent bij Meeus Assurantiën BV.
In zijn functie bij ACE is Van de Pol verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van de brandportefeuille in het segment middelgrote en grote bedrijven. Van de Pol werkt vanuit het Rotterdamse kantoor van ACE en rapporteert aan Carl van Lieshout, Fire Manager Benelux.
Ron Verhulsdonck, Country President Benelux: “Edgar heeft een brede kijk op verzekeringen en diepgaande expertise op het gebied van brandverzekeringen. Zijn deskundigheid en ervaring zullen bijdragen aan de verdere uitbouw van onze brandportefeuille.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.