nieuws

NN Group wil groeien

Branche

Verzekeraar NN Group zegt klaar te zijn om uit te breiden en daarbij eventuele overnames niet uit te sluiten. Dit zei bestuursvoorzitter Lard Friese woensdag in een interview met Bloomberg waarover De Telegraaf schrijft.

NN Group wil groeien

Afgelopen dinsdag schreef Rabobank analist Cor Kluis dat Nationale-Nederlanden (NN) eventueel branchegenoot Delta Lloyd zou kunnen overnemen. Friese ging in zijn interview met Bloomberg niet in op deze speculatie. “Mochten we het gevoel hebben dat onze omvang te beperkt is of dat we onze doelen niet snel genoeg kunnen bereiken op eigen kracht, dan moeten we kijken naar ofwel het versterken van onderdelen of het afstoten daarvan”, aldus Friese tegenover Bloomberg.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.