nieuws

GSFD prominent aanwezig op AM-dag 2015

Branche

Net als afgelopen jaar zal ook dit jaar de GSFD prominent aanwezig zijn op de AM-dag 2015 . De Federatie heeft een stand verzorgd waar de assurantieclubs aanwezig kunnen zijn. Gewapend met een roll-up banner, flyers en visie kaartjes gaat ook dit jaar de GSFD actief opzoek naar nieuwe leden.

GSFD prominent aanwezig op AM-dag 2015

En natuurlijk mag daarbij niet de visitekaartjesbox ontbreken. Deelnemers die een kaartje achterlaten maken kans op 1 jaar langs gratis lidmaatschap. Deelnemen niet omdat het moet, maar gewoon omdat het leuk is. Iedereen weer zien en spreken. En je kunt naderhand altijd vragen ‘Hoe komt het toch dat ik je nooit zie op een van onze bijeenkomsten?’

Verder biedt de AM-dag optimaal gelegenheid om met nieuwe potentiële sponsoren contacten te leggen. De GSFD is er voor iedereen. Als GSFD kunnen we met de zakelijke markt niet alleen zelf groeien maar ook onze zakelijke ambassadeurs een podium bieden. Exposure is het sleutelwoord. Een win-win situatie dus.

Federatie, alvast bedankt voor deze geweldige kansen!

 

 

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.