nieuws

Delta Lloyd niet in beroep tegen AFM-boete Asset Management

Branche

Delta Lloyd Asset Management heeft geen beroep aangetekend tegen de boete van € 750.000 die het van de AFM al op 3 augustus kreeg. Naar aanleiding van de voor Delta Lloyd nadelige uitspraak in de zaak tegen DNB heeft de verzekeraar het bezwaar tegen de AFM-boete ingetrokken.

Delta Lloyd niet in beroep tegen AFM-boete Asset Management

De boete kwam al naar boven in de rechtszaak tussen de verzekeraar en DNB en wordt nu ook officieel bevestigd door de AFM. Delta Lloyd Asset Management wordt gestraft omdat het tussen april 2012 en november 2014 de bedrijfsvoering ‘niet zodanig had ingericht dat deze een beheerste uitoefening van haar bedrijf waarborgde’. In eerste instantie diende Delta Lloyd een bezwaar in, maar na de verloren rechtszaak tegen DNB werd dat bezwaar weer ingetrokken. Hierdoor is de strijdbijl tegen beide toezichthouders weer begraven door Delta Lloyd

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.