nieuws

De Goudse vindt in Joke Bakker nieuwe CFRO

Branche

Joke Bakker treedt op 23 november toe tot het bestuur van De Goudse in de functie van Chief Financial and Risk Officer. De verzekeraar zat sinds 1 maart van dit jaar zonder CFRO, na het vertrek van Klaas Johan Roffel. Hij maakte nog geen jaar vol in het bestuur van de Goudse.

De Goudse vindt in Joke Bakker nieuwe CFRO

Joke Bakker (bedrijfseconoom/registeraccountant) is afkomstig van Accenture, waar zij als managing director leiding gaf aan de Finance & Risk-consultantspraktijk binnen de Financial Services industrie. Daarvoor werkte ze onder meer bij ABN AMRO Bank en PwC.

Het bestuur van De Goudse bestaat naast Bakker uit Michel Lamie (voorzitter), Geert Bouwmeester (vicevoorzitter/klant & distributie) en Marcel Moons (verzekeringen en operaties).

Michel Lamie, bestuursvoorzitter van De Goudse, is verheugd over de komst van Bakker. “De Goudse heeft een ambitieuze MKB-strategie en streeft naar een toppositie als ondernemersverzekeraar. Joke Bakker gaat als Chief Financial and Risk Officer een belangrijke rol spelen als bewaker en ondersteuner van onze koers.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.