nieuws

Koninklijke onderscheiding voor Erno Kleijnenberg

Branche

Bij zijn afscheid als bestuursvoorzitter van ONVZ Zorgverzekeraar is Erno Kleijnenberg benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Minister Schippers sprak Kleijnenberg toe via video en had lovende woorden.

Koninklijke onderscheiding voor Erno Kleijnenberg

Schippers roemde de vertrekkende bestuursvoorzitter vanwege zijn inzet voor een goed, betaalbaar en toegankelijk zorgsysteem. Volgens de minister profileert ONVZ zich onder de leiding van Kleijnenberg consequent als een restitutieverzekeraar. Burgemeester Hoekema van de gemeente Wassenaar speldde Kleijnenberg vervolgens de onderscheiding op. Kleijnenberg gaat overigens na zijn afscheid aan de slag als bestuursvoorzitter van een Algemeen Pensioenfonds bij een nog onbekende grote intermediaire verzekeraar.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.