nieuws

CDFD brengt advies uit over PE-actualiteiten

Branche

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft, na consultatie van de markt, advies uitgebracht aan minister Dijsselbloem van Financiën over de PE-actualiteiten 2016. 

CDFD brengt advies uit over PE-actualiteiten

Deze PE-actualiteiten vervangen de PE-actualiteiten die ouder zijn dan één jaar en niet langer van belang zijn om te worden getoetst in de PEplus-examens. “Het adviesdocument is tot stand gekomen nadat de marktpartijen bij het proces van inventarisatie van de PE-actualiteiten zijn betrokken”, zo schrijft de CDFD in de brief aan de minister. “De selectie van de PE-actualiteiten is door de PE-commissie van het CDFD op basis van vooraf vastgestelde normen hierna uitgebreid geconsulteerd, waarna de PE-commissie het CDFD genoemd advies heeft uitgebracht. Het CDFD heeft na bestudering van het advies besloten het advies over te nemen.” De Commissie laat de minister nog weten dat “vanwege de betrokkenheid van de marktpartijen er een breed draagvlak voor de PE-actualiteiten is”.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.