nieuws

Achmea en Tweakers organiseren samen IT-event

Branche

Verzekeraar Achmea en technologiewebsite Tweakers organiseren op 8 oktober een IT-event. Met het initiatief wil de verzekeraar zich profileren als IT-werkgever. “Via Tweakers komen we in aanraking met jonge IT-talenten, die ons kunnen helpen de digitale verzekeraar van Nederland te worden”, schrijft Achmea.

Achmea en Tweakers organiseren samen IT-event

Het event heeft een GPS-game als onderdeel. Dit is een moderne speurtocht, waarin de spelers via oude en nieuwe technieken de opdracht krijgen om een schat te vinden. Ook zullen er presentaties van Achmea en Tweakers, gericht op ontwikkelaars in de volle breedte, worden gegeven.

“Op deze manier zien IT-ers dat ze bij Achmea gave dingen kunnen doen”, aldus Achmea. Door samen te werken met Tweakers hoopt de verzekeraar een nieuwe manier te hebben gevonden om met jonge IT-ers in contact te komen. Via een video zijn mensen op Tweakers naar informatie over de game ‘getrokken’. Daarnaast is er een forum waar geïnteresseerden in gesprek kunnen gaan met Achmea IT’ers en kunnen zien welke IT-vacatures er zijn.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.